Ontdek je passie en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière als Fitnesstrainer A

Ontdek je passie en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière als Fitnesstrainer A

Wil jij van je passie voor fitness je beroep maken en een veelbelovende carrière als fitnesstrainer starten? Dan is de Fitnesstrainer A-opleiding bij Mifit Academy in samenwerking met Sport Opleidingen Nederland precies wat je nodig hebt. In dit blog ontdek je waarom deze opleiding zo gewild is en waarom Mifit Academy zich onderscheidt van de rest.

Waarom fitnesstrainer A bij Mifit Academy?

 • Kleine Klassen: Bij Mifit Academy geloven we in persoonlijke aandacht en interactie. Onze kleine klassen zorgen ervoor dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn als fitnesstrainer.
 • Praktijkgerichte Opleiding: Onze opleiding legt een sterke nadruk op praktijkervaring. Met 8 lesdagen en intensieve begeleiding van ervaren docenten en succesvolle ondernemers, krijg je de tools die nodig zijn voor een professionele start.
 • Branche Erkend Diploma: Na succesvolle afronding ontvang je het branche erkende NLactief diploma, waarmee je direct aan de slag kunt als fitnessinstructeur.
 • Positieve Klantervaring: Met een klantscore van 8,7 en een slaagpercentage van 95%, tonen we aan dat onze studenten tevreden zijn en succesvol de opleiding afronden.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens de Fitnesstrainer A-opleiding doe je uitgebreide kennis op over:

 • Menselijke anatomie en fysiologie
 • Trainingsleer
 • Blessurepreventie
 • Voedingsleer

De opleiding is modulair opgebouwd, waardoor je een brede basis legt en je kunt specialiseren in specifieke interessegebieden.

Hoe ziet de opleiding eruit?

 • Blended Learning: Combineer zelfstudie met 8 live lesdagen, waarin theorie wordt vertaald naar de praktijk.
 • Stage: Loop 1 dagdeel per week stage met begeleiding van je stagebegeleider.
 • Examen: Het examen bestaat uit een theorie-examen, stagebeoordeling en praktijkexamen.

Investering in jezelf: Transparant en betrouwbaar

De kosten voor de Fitnesstrainer A-opleiding bedragen €1250,-. Bij Mifit Academy geloven we in transparantie en bieden we een ‘Niet goed, geld terug’-garantie. Je investeert in jezelf met de zekerheid van kwaliteit en ondersteuning.

Klaar voor de volgende stap? Schrijf je in!

Bij Mifit Academy ben je verzekerd van hoogwaardig onderwijs, persoonlijke aandacht, en een praktijkgerichte benadering. Schrijf je nu in en zet de volgende stap naar jouw toekomst als fitnessprofessional

Bij Mifit Academy helpen we je graag jouw passie om te zetten in een succesvolle carrière als fitnesstrainer. Neem de eerste stap en schrijf je in voor de Fitnesstrainer A-opleiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ISO 9001 of HKZ certificering
Gezondheid Tips

Stapsgewijs naar zorgkwaliteit: Het implementeren van ISO 9001 of HKZ certificering

In de dynamische wereld van de zorg streven zorgverleners ernaar om de allerbeste zorg te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen van gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Een effectieve manier om deze doelen te bereiken, is door het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) en het behalen van een relevant certificaat. Maar […]

Lees meer
Gezondheid Tips

Ashwagandha voordelen: een natuurlijk kruid voor welzijn en gezondheid

Ashwagandha, ook wel bekend als Withania somnifera of “Indiase ginseng,” is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde. Dit krachtige adaptogene kruid staat bekend om zijn diverse voordelen voor de gezondheid en wordt steeds populairder in de westerse wereld. In dit artikel zullen we dieper ingaan op ashwagandha voordelen, waarom […]

Lees meer
Outdoor Activiteiten - Avontuur, Plezier en Gezondheid in de Natuur
Gezondheid Sport Tips

Outdoor Activiteiten – Avontuur, Plezier en Gezondheid in de Natuur

Introductie De zon schijnt, de vogels zingen en de natuur roept. Het is tijd voor wat outdoor activiteiten! Of je nu houdt van wandelen, fietsen, vissen of kamperen, er is altijd een avontuur dat op je wacht. En het beste deel? Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid! De Gezondheidsvoordelen […]

Lees meer